Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Popular articles

Det er mye bruk av belegningstein og betongheller samt asfalt på oppkjørsel hos våre kunder. Mange er lei av groing i fuger og at betongstein får stygg overflate etterhvert. Vi ser en trend at flere begynner å velge andre materialer som f.eks granitt, støpt betongdekke eller skifer. Det kan kombineres med natursingel eller asfalt som gir bra effekt og tåler mye belastning. Brostein som på fagspråket enten kalles smågatestein, eller storgatestein er solide og naturlige løsninger. En kombinasjon av materialer kan være veldig pent og holder seg år etter år. Vi kan utføre prosjekt enten basert på ferdig prosjekt som kunden bestilte hos arkitekt eller kan vi sammen med deg som kunde utarbeide en tegning og planlegge utearealer og gi praktiske råd til knal bra effekt!

Ta kontakt med oss!

Japa Bygg AS legger stor vekt på grunnarbeid før heller og stein skal legges. Vi har egen gravemaskin og andre maskiner nødvendig til utførelse av din prosjekt.

Vi har leverandører som leverer alt av belegningsstein, granitt, Asak støttemurer, ferdigplen, busker og trær. Kunden får pakketilbud av oss med transport av materieller inkludert.

Er det høydeforskjeller i hagen din som hindrer deg i å nyte hagen din? Støttemur eller kanstein kan være løsninen for deg som utnytter skråinger. Sammen kan vi planlegge og skape spennende utemiljø. Vi kan legge ferdigplen og plante trær og busker. Bare fortell oss hva du trenger.

Vi anbefaler deg produkter som passer godt på både lett og tyngre belastede arealer, som f.eks adkomstveier, parkeringsarealer, innkjørseler, hager, gårdsplasser, terrasser og gangarealer.

Lag gjerne en skisse på forhand, så kan vi sette idéene dine ut livet. Vi kan også være behjelpelige med forslag til orginale mønster og design.

Eiendommen din vil være lettere omsettelig og oppnå en høyere markedspris, samt å ha et salgsfortrinn ved evt. salg av eiendommen.

Våre andre tjenester:

Stol på fagfolk! Ta kontakt med oss! Ring oss 0047 486 89 544 eller send epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.